Christina Odsborg er grundlæggeren af Vitrineskabet

Ny online butik åbner som kun sælger vitrineskabe

Den nye virksomhed, Vitrineskabet, er ikke bare endnu en online møbelbutik. Denne nye spiller på markedet, der specialiserer sig i salg af vitrineskabe, er ved at ændre spillereglerne med deres innovative og kundecentriske forretningsmodel.

Vitrineskabet åbnede dørene 2009, hvor grundlæggeren Christina Odsborg slog dørene op for forretningen, og er allerede blevet en favorit blandt interiør- og designelskere. Og det er ikke så svært at se, hvorfor forretningens enkle, men sofistikerede online interface falder i kundernes smag, da det aldrig har været nemmere at finde det vitrineskab, som passer perfekt til deres hjem eller kontor.

Virksomheden har taget den traditionelle ide om et vitrineskab og har forvandlet det til noget unikt og personligt og derfor tilbyder Vitrineskabet et stort udvalg af vitrineskabe i forskellige stilarter, størrelser og materialer. Uanset om du er på udkig efter et minimalistisk metal vitrineskab til dit moderne kontor, eller et antikt egetræ vitrineskab til at tilføje et vintage touch til dit hjem, har Vitrineskabet noget for dig.

Skynd dig at kigge forbi Vitrineskabet og find et som passer til dig, man ved aldrig om eller hvornår de bliver udsolgt, så det er med at slå til når muligheden er der.